Hoe werkt het

Neem gelijk contact op.

Onze werkwijze

Mede door onze simpele maar efficiënte werkwijze, vinden ondernemers het makkelijker om de administratie aan te leveren. Voor de gemiddelde ZZP’er kan alles digitaal worden aangeleverd dus hoeft u niet meer met een map te sjouwen! Wij worden door onze klanten omschreven als toegankelijk en behulpzaam, zij weten ons eenvoudig te vinden en krijgen altijd op korte termijn de gevraagde adviezen of informatie. 

Hieronder lichten wij toe uit welke stappen onze werkwijze bestaat. Deze werkwijze is gebaseerd op service, efficiëntie en nauwkeurigheid. Het doel is om met onze klanten het Ondernemers succes te realiseren.

Ondernemer levert de facturen aan

Cliënt hoeft alleen maar de facturen aan te leveren. Vanwege ons geautomatiseerd systeem kunnen veel ZZP’ers dit digitaal aanleveren, zeer eenvoudig en met elke smartphone mogelijk. Geen gesjouw meer met mappen!

Boekhouder Hoofddorp

Wij voeren de administratie conform wet- en regelgeving

Wij verwerken de administratie conform wet- en regelgeving in onze systemen, dit gebeurt uiteraard nauwkeurig en met grote vakkundigheid. Verplicht om de aangifte Omzetbelasting te verrichten? Dit doen wij ook voor u!  

Ondernemer ontvangt advies zoals kostenbesparing

Het verwerken van de administratie biedt ons de inzichten om de financiële positie te analyseren en dit te vertalen in handige adviezen en degelijke prognoses. Bijvoorbeeld kostenbesparing en kapitaalmanagement.

Wij verrichten al uw belastingaangiftes

Aan de hand van uw bedrijfsresultaten kunt u belasting verschuldigd zijn. Belasting betalen is nooit leuk maar Excellence, met haar ruime fiscale kennis, zorgt ervoor dat u nooit te veel betaalt. U kunt bij ons terecht voor alle belastingen en met al uw vragen, privé en zakelijk!

Periodieke voortgangsgesprekken en financiële planning

Na het verwerken van de boekhouding informeren wij u over de financiële voortgang van uw onderneming, hierdoor blijft u altijd up-to-date om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Aan de hand van uw doelen kunnen wij een financiële planning voor u maken om deze doelen te realiseren.

Voorbereid om succesvol te ondernemen

Met onze begeleiding en brede kennis heeft u de handvatten om de financiële positie van uw onderneming te versterken en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag met het timmeren aan uw succes, het Ondernemers succes!

Ondernemers succes

“Ware succes wordt voorgegaan door grote tegenslagen.” Ondernemen is zwaarder dan de meeste denken, het continu moeten presteren op hoog niveau is te vergelijken met topsport. Een ondernemer zal zoals elk ander mens vele tegenslagen moeten doorstaan. Alleen kunnen deze tegenslagen van een kaliber zijn waardoor het voortbestaan van de onderneming of haar financiële positie in geding kan komen. De ondernemer is zich geheel bewust van de risico’s en neemt deze om uiteindelijk een succes te bereiken, dit succes wordt door een ieder anders gedefinieerd. Voor de één is succes een financiële zekerheid realiseren, een ander voelt zich succesvol bij het helpen van anderen óf als men van een hobby zijn/haar werk kan maken. Succes kan dus voorkomen in vele vormen. Dit succes is weggelegd voor enkele die de nodige opofferingen verrichten en de juiste mentaliteit bezitten. Excellence kan u ondersteunen bij het realiseren van uw succes, wat dat voor u ook mag inhouden. Middels onze adviezen en begeleiding creëren we een sterke basis om uw onderneming tot een waar succes te maken, het Ondernemers succes!

Geïnteresseerd of klant worden? Contacteer ons via onderstaande knop.

Chat openen