Diensten

Neem gelijk contact op.

Onze diensten

Excellence Administratie & Belastingadvies is meer dan alleen een administratiekantoor.
Wij zijn een kantoor dat zich focust op de groei en financiële zekerheid van haar ondernemers. Wij onderscheiden ons onder andere doormiddel van onze toegankelijkheid en behulpzaamheid, onze klanten weten ons eenvoudig te vinden en krijgen altijd op korte termijn de gevraagde adviezen of informatie.

U bent niet gestart met ondernemen om te veel tijd kwijt te zijn aan het boekhouden, gelukkig verricht Excellence uw boekhouding met grote zorgvuldigheid en bent u altijd voorbereid op mogelijke boekencontroles van de Belastingdienst. Door het voeren van uw boekhouding kunnen wij handige informatie lezen die bij verschillende onderdelen gebruikt kunnen worden, zoals bedrijfsadvies omtrent kostenbesparing. 

Wij werken met een zeer geavanceerd boekhoudsysteem, zo kunnen wij u op elk moment voorzien van de juiste inzichten om uw bedrijf te helpen groeien en financieel gezond te houden.

Wilt u gaan ondernemen? Dan bent u zeker bij het juiste adres, we begeleiden u graag in het opzetten en eventueel ook in het voortzetten van uw onderneming.

Wilt u loon uitkeren aan uzelf of heeft u personeel? Excellence verzorgt uw volledige salarisadministratie. Geen uren meer verspillen aan het doorspitten van een CAO en het berekenen van alle premies, dit is maar een kleine gedeelte van de werkelijke omvang van de werkzaamheden. Excellence verwerkt de gehele administratie op de meest efficiënte manier.

Het belastingrecht kent voor ons geen geheimen! Excellence ondersteunt u bij het verrichten van al uw belastingaangiftes voor kleine en grote ondernemers en adviseert u om zo het grootste belastingvoordeel te genieten. Wij zijn een Becon-geregistreerd Belastingadvies kantoor bij de belastingdienst. U kunt ons voor elke onderdeel van het belastingrecht benaderen. Enkele Belastingen waar wij onder ander in gespecialiseerd zijn: Omzetbelasting, Loonbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.  

Excellence ondersteunt u ook met eventuele subsidies en andere gemeentelijke aangelegenheden.

Wij zijn er ook voor de particulieren. Hulp nodig met uw inkomstenbelasting? Excellence is hét antwoord op al uw vragen! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring en begeleiden u graag om fiscaal het hoogste voordeel te genieten. Neem gerust contact op en laat u informeren over wat wij voor u kunnen betekenen.

De jaarrekening: het sluitstuk van uw boekhouding. Mogelijk in te zetten als financiële verantwoording richting aandeelhouders en/of banken of juist voor eigen gebruik om uw voortgang in te zien tot in vele details. Een jaarrekening bestaat hoofdelijk uit een balans, resultatenrekening en de toelichting op beide onderdelen, indien aanwezig zullen de resultaten van voorgaande jaren ook worden meegenomen om de ontwikkelingen te vergelijken.

Excellence gelooft in de meerwaarde van een boekhouder. Uit uw boekhouding kunnen wij belangrijke en cruciale informatie lezen. Deze informatie geeft ons grote inzicht in de financiële situatie van uw onderneming, dit vertalen wij in adviezen en prognoses. Hierdoor kunt u de juiste beslissingen nemen en uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Mogelijke adviezen: Kostenbesparing & Cashflow optimaliseren.

De samenwerking bevordert het succes van uw onderneming, wij noemen dit het “Ondernemers succes”. Lees meer over het Ondernemers succes en hoe wij dit met u realiseren, klik hier.

Vermogensbeheer is een complexe aangelegenheid die wij aan de hand van uw wensen graag helder en concreet maken. Wij denken graag met u mee om uw wensen te realiseren, wij houden rekening met vele fiscale risico’s en durven vooruit te kijken, misschien al naar de volgende generatie?

De wensen kunnen zeer uiteenlopen maar vanwege onze brede kennis zult u worden voorzien van bedachtzame en betrouwbare constructies.
Onze financië
le specialisten staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te informeren en hopelijk te begeleiden! 

Naast vermogensbeheer kennen wij ook de dienst Financiële Planning, het onderscheid ligt in de onderwerpen. De dienst Financiële Planning is een zeer brede dienst waarin wij kijken naar uw onbeantwoorde vraagstukken of juist uw doelen en hier is het bezitten van een (aanzienlijk) vermogen niet altijd van toepassing. Uw vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over mogelijke onvoorziene tekorten in uw pensioen of juist een aardig volle spaarpot voor uw pensioen. Wij creëren een totaal overzicht van uw huidige financiële situatie en trekken een realistische lijn naar uw doel, no-nonses maar juist betrouwbare adviezen en plannen.

Wilt u gaan ondernemen? Dan bent u zeker bij het juiste adres, we begeleiden u graag in het opzetten en eventueel ook in het voortzetten van uw onderneming.

Gaat uw onderneming buitenlandse werknemers binnenhalen? Excellence heeft dé all-inclusive Service om uw buitenlandse aanwinst tijdig van alle benodigdheden te voorzien, van accommodatie tot aan verzekeringen en van abonnementen tot onderwijs voor eventuele kinderen, Excellence denkt overal aan. Wegens onze brede netwerk en samenwerkingen hebben wij op al uw vragen de juiste antwoorden.

Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen en een afspraak te maken voor meer informatie.

Excellence kan u op korte termijn voorzien van de benodigde rapportages en verklaringen. Meest voorkomende verzoek betreft de  boekhoudersverklaring in combinatie met diverse financiële rapportages zoals omzet en winst prognoses, de doeleinde van deze aanvragen betreffen leningen bij banken of het verkrijgen van hypotheken of huurwoningen.

Op zéér korte termijn een verklaring of rapportage nodig? Neem direct contact op via (06) 48 48 51 60 om de mogelijkheden te bespreken!

Boekhouding

Excellence verricht uw boekhouding met grote zorgvuldigheid, stelt uw jaarrekening op en voorziet u van diverse financiële rapporten en verklaringen (onder andere een boekhoudersverklaring in combinatie met diverse documenten zoals omzet en winst prognoses met betrekking tot aanvragen zoals leningen of huurwoningen.) 

Wij werken met een zeer geavanceerd boekhoudsysteem, zo kunnen wij u op elk moment voorzien van de juiste inzichten om uw bedrijf te laten groeien en financieel gezond te houden.

Boekhouding Excellence
Belastingadvies Excellence

Belastingadvies

Het belastingrecht kent voor ons geen geheimen!
Excellence ondersteunt u bij het verrichten van al uw belastingaangiftes voor kleine en grote ondernemers en adviseert u om zo het grootste belastingvoordeel te genieten.

Wij zijn er ook voor de particulieren. Hulp nodig met uw inkomstenbelasting? Behoefte aan vermogensadvies? Excellence is het antwoord op al uw vragen! Neem gerust contact op en laat u informeren over wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsadvies

Excellence gelooft in de meerwaarde van een boekhouder. Uit uw boekhouding kunnen wij belangrijke en cruciale informatie lezen. Deze informatie geeft ons grote inzicht in de financiële situatie van uw onderneming, dit vertalen wij in adviezen en prognoses. Hierdoor kunt u de juiste beslissingen nemen en uw bedrijfsprocessen optimaliseren.

Deze samenwerking bevordert het succes van uw onderneming, wij noemen dit het “Ondernemers succes”. Lees meer over het Ondernemers succes en hoe wij dit met u realiseren, klik hier.

Bedrijfsadvies Excellence

Meer dan een financiële dienstverlening

Excellence Administratie & Belastingadvies is meer dan alleen een administratiekantoor. Wij zijn een kantoor dat zich focust op de groei en financiële zekerheid van haar ondernemers. Wij onderscheiden ons onder andere middels onze toegankelijkheid en behulpzaamheid, onze klanten weten ons eenvoudig te vinden en krijgen altijd op korte termijn de gevraagde adviezen of informatie.

Excellence gelooft in de meerwaarde van een boekhouder. Wij voelen ons namelijk ook verantwoordelijk voor het welzijn van uw onderneming, ons werk biedt de inzichten om de financiële positie te analyseren en dit te vertalen in handige adviezen en degelijke prognoses. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een betrouwbare overzicht, worden financiële risico’s tijdig opgemerkt en bent u een betrouwbare sparringpartner rijker.

Klant worden of meer informatie opvragen? 
Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen!

Boekhouder Excellence
Chat openen